Kiemelt kép

Könyvajánló

Látogatás a BESZÉD birodalmába 2Kedves Szülők, Kollégák!
Megjelent Szabó Szilvia: Látogatás a beszéd birodalmába c. könyvének 2. RÉSZE
2-7 éves gyermekek részére!Kiegészítő feladatgyűjtemény a nyelvi késés és nyelvi zavar logopédiai terápiás ellátásához
 
A „Látogatás a beszéd birodalmába” könyvek azokhoz szólnak, akik érzékelik napjaink és gyermekeink egyre gyakoribb problémáját: a nyelvi késés (megkésett beszédfejlődés) és az erre épülő nyelvi zavar diagnosztikájának és terápiás ellátásának nehézségeit, valamint rászánják az időt, hogy a gyermek egyéni és életkori sajátosságaihoz igazodva megtervezzék a fejlesztést.

Az érzelmi fejlődésnek a személyes beszélgetés a terepe, hiszen az élő beszéd sokkal többet mond, mint az írott. A technológiai fejlődés elkerülhetetlen, de a sikeres személyiségfejlődéshez tartalmas emberi kapcsolatok szükségesek és ehhez nélkülözhetetlen a verbalitás."A  ’Látogatás a beszéd birodalmába 2’   nem az első „kék” könyv folytatása, hanem a meglévő tudásanyag bővítése, kiegészítése. Az első kötet terjedelmi gátjai miatt úgy éreztem, hogy az ismeretanyag bővítésre szorul. A gyerekek, a szülők, a kollégák pozitív visszajelzései alapján igény van az első 'Beszéd birodalma'  könyv anyagának bővítésére, teljesebbé téve a foglalkozásokat. Hiszem, hogy azok a gyermekek, szülők és kollégák, akik már az első kötetet alkalmazva tartottak foglalkozásokat, szívesen fogják kezükbe venni ezt a kiadványt is." -Szabó Szilvia logopédus, gyógypedagógus, a Látogatás könyvek szerzője

A Látogatás a beszéd birodalmába 2 több mint 1.000 db képet tartalmaz, így az első "kék" kötettel együtt több, mint 2.600 színes kép segíti a gyermekek beszéd és anyanyelvi valamint részképesség-fejlesztését, mindezt szakszerűen felépített struktúra szerint.


Szerző: Szabó Szilvia logopédus, gyógypedagógus
Lektor: Dombóvári Ildikó logopédus, gyógypedagógus
104 színes oldal, A4
ISBN:  9 786150 005430
384 g.

Megvásárolható, Csongrád megyében terjesztő:
a Fejlesztő Műhely!


Személyes átvétel (Szegeden, Hódmezővásárhelyen, Szentesen, Kecskeméten)
megbeszélés szerint, igény esetén postázom!

(Postaköltség 700 ill. 1300 Ft, attól függően, hogy házhoz, vagy Csomagpont-Foxpont automatába kérik a szállítást.
Részletek: itt!)

Ára: 3 390 FtCSOMAGBAN OLCSÓBB!!

Látogatás a BESZÉD birodalmába 1-2
könyvcsomagHa mindkét könyvet egyszerre megrendeli,
akkor a két könyv ára

6 980 Ft!

(A postaköltség ebben az esetben is 700 ill. 1300 Ft, attól függően, hogy házhoz, vagy Csomagpont-Foxpont automatába kérik a szállítást, amennyiben nem a személyes átvételt választják.
Részletek: itt!)


Érdeklődni:
Törökné Vincze Adrienn
06 20 88 60 913
fmuhely@gmail.com

A szerző honlapja:
http://szilvia-logopedia.hu/

Fel↑